Dassault mirsani Atlantik 1 US Marine FS2004 HOT
Dassault_Breguet_Atlantic_1_FS2004_1
Dassault_Breguet_Atlantic_1_FS2004_22
Dassault_Breguet_Atlantic_1_FS2004_33
Dassault_Breguet_Atlantic_1_FS2004_44


  • Dassault mirsani Atlantik 1 US Navy karo 5 tekstur + adat muni.

    Mirsani Br 1150 Atlantik punika patroli pesawat maritim, dirancang dening mirsani Aviation lan diprodhuksi dening SECBAT, a construction Eropah mirsani Atlantik. Iku wis dipasarake wiwit 1971 dening Avions Marcel Dassault-mirsani Aviation (AMD-BA) dadi ing 1990 Dassault Aviation. Dibangun ing salinan 115 ing rong versi lan dilakokno dening negara 5.

    Atlantik 2, utawa dicekak ATL2, versi liya Br 1150 Atlantik, lagi porsi ing aviation angkatan laut Perancis.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 26.8 MB
  • Downloads 10 739
  • digawe 26-10-2006
  • dianyari 24-12-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Massimo Taccoli et Jean-Pierre Langer
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan