Basa

Dassault mirsani Atlantik 1 US Marine FS2004

Informasi

  • Size 26.8 MB
  • Downloads 8 915
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 24-12-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Massimo Taccoli et Jean-Pierre Langer
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Dassault mirsani Atlantik 1 US Navy karo 5 tekstur + adat muni.

Mirsani Br 1150 Atlantik punika patroli pesawat maritim, dirancang dening mirsani Aviation lan diprodhuksi dening SECBAT, a construction Eropah mirsani Atlantik. Iku wis dipasarake wiwit 1971 dening Avions Marcel Dassault-mirsani Aviation (AMD-BA) dadi ing 1990 Dassault Aviation. Dibangun ing salinan 115 ing rong versi lan dilakokno dening negara 5.

Atlantik 2, utawa dicekak ATL2, versi liya Br 1150 Atlantik, lagi porsi ing aviation angkatan laut Perancis.
  • Panganggité: Massimo Taccoli et Jean-Pierre Langer
  • download
Informasi

  • Size 26.8 MB
  • Downloads 8 915
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 24-12-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Massimo Taccoli et Jean-Pierre Langer
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa