Douglas B-66 nyirnakake FS2004
Douglas_B-66_Destroyer_1
Douglas_B-66_Destroyer_22
Douglas_B-66_Destroyer_33
Douglas_B-66_Destroyer_44


  • Kanggo FSX & P3D versi kompatibel klik kene

    Mantan mbayar saiki, gratis add-on yaiku paket lengkap Pemusnah B-66 kanthi kokpit virtual lan panel 2d kalebu tolok khusus. Destroer Douglas B-66 minangka bom strategis Amerika, banjur dikonversi dadi pesawat peninjauan
    ANIMASI:
    Mbukak wiwitan lawang hatch (shift-e)
    Brake cepet (/ -key)
    Toggle pilot on / off (ctrl-W)
    Panel Info:
    shift-2 - Autopilot
    shift-3 - Electrics
    shift-4 - Bahan bakar & Potong
    shift-5 - ECU
    shift-6 - Yoke on / off
    ngalih-7 - GPS
    shift-8 - Minipanel
    Histoire de cet avion: https://www.aviastar.org/air/usa/douglas_b-66.php



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (1 swara)
  • Size 15.9 MB
  • Downloads 5 458
  • digawe 06-09-2013
  • dianyari 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Virtavia external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan