Ilyushin IL-76 FS2004
fs9 2015-10-09 16-46-07-60
fs9 2015-10-09 16-47-51-122
fs9 2015-10-10 02-44-43-583
fs9 2015-10-10 02-44-22-464


  • model ayu pesawat iki dirancang ing Uni Soviet, kalebu loro model (MD lan TD), swara adat, loro tekstur (Rusia Ministry for kahanan darurat lan Rusia - peksa Air), animasi, wengi tekstur, panel 2D Komplek (ora VC) karo macem-macem views, a manual PDF in Russian (isoh karo Google Translate). Pesawat ora gampang kanggo mabur lan sing mbutuhake kawruh, siji.

    Iliouchine II-76: Description

    The (jeneng NATO nglaporake: Candid) Ilyushin Il-76 punika multi-waé papat-engine turbofan airlifter strategis dirancang dening Ilyushin desain Biro. Bab iki pisanan ngrancang minangka freighter komersial ing 1967, minangka panggantos kanggo Antonov An-12. Dirancang kanggo ngeteraké machinery heavy kanggo remot, wilayah lingkungan dadi saka USSR. versi militèr saka Il-76 wis katon sacara wiyar ing Eropah, Asia lan Afrika, kalebu nggunakake minangka tanker refueling udhara utawa minangka pusat komando.

    The Il-76 wis katon layanan ekstensif minangka freighter komersial kanggo kargo ramp-dikirim, utamané kanggo item outsized utawa heavy Tukang digunakake digawa. Iku uga wis digunakake minangka transportasi nanggepi darurat kanggo evacuations sipil uga kanggo kamanungsan / sepindah bilai relief ing saindhenging donya. Amarga saka sawijining kemampuan kanggo operate saka landasan pacu unpaved, wis migunani ing wilayah undeveloped. model khusus uga wis diprodhuksi kanggo pangeboman geni-gelut lan latihan nul-G. (Wikipedia)fs9 2015-10-09 16-47-28-55fs9 2015-10-09 16-48-00-89fs9 2015-10-10 02-45-00-81fs9 2015-10-10 02-45-26-62fs9 2015-10-10 02-45-34-53fs9 2015-10-10 02-46-20-98



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (1 swara)
  • Size 96.6 MB
  • Downloads 8 511
  • digawe 11-10-2015
  • dianyari 11-10-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Auto-install Instalasi versi 8
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Sestak Oleg, Nikolay Sukhikh
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan