Basa

Ilyushin Il-76 MD FS2004 Versi 2

Informasi

  • Size 248 MB
  • Downloads 4 580
  • digawe 28-03-2017
  • Diowahi 03-04-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Ilya Kulikov (Monumen), Kirill Konovalov, Denis Urban
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Punika MD Ilyushin Il-76 kanggo FS2004 kualitas dhuwur banget, kokpit virtual kanthi maringi tulodho karo ukuran ing 3D lan tekstur HD, karya apik banget! paket lengkap.

Kanggo versi sing luwih lengkap kanggo FSX klik kene

Ing wayahe, ana dokumentasi liyane saka siji ing Rusia sing bisa ngundhuh ing kene Manual335-Il76.zip (25.8 MB).

Ing (jeneng NATO nglaporake: Candid) Ilyushin Il-76 punika multi-waé papat-engine turbofan airlifter strategis dirancang dening Uni Soviet Ilyushin desain Biro. Bab iki pisanan ngrancang minangka freighter komersial ing 1967, minangka panggantos kanggo Antonov An-12. Sampeyan iki dirancang kanggo ngirim machinery abot kanggo remot, wilayah lingkungan dadi. versi militer saka Il-76 wis digunakake digunakake ing Eropah, Asia lan Afrika, kalebu nggunakake minangka tanker refueling pangeboman utawa pusat komando.

The Il-76 wis katon layanan ekstensif minangka freighter komersial kanggo kargo ramp-dikirim, utamané kanggo item outsized utawa heavy Tukang digunakake digawa. Iku uga wis digunakake minangka transportasi nanggepi darurat kanggo evacuations sipil uga kanggo bantuan kamanungsan lan bilai relief ing saindhenging donya. Amarga saka sawijining kemampuan kanggo operate saka landasan pacu unpaved, wis migunani ing wilayah undeveloped. model khusus uga wis diprodhuksi kanggo firefighting pangeboman lan latihan nul-G. (Wikipedia)

fsx 2017 03 28 13 55 43 44fsx 2017 03 28 14 06 05 83fsx 2017 03 28 14 06 19 76fsx 2017 03 28 14 07 55 75fsx 2017 03 28 14 08 19 85fsx 2017 03 28 14 08 49 78fsx 2017 03 28 14 08 57 84
  • Panganggité: Ilya Kulikov (Monumen), Kirill Konovalov, Denis Urban
  • download
Informasi

  • Size 248 MB
  • Downloads 4 580
  • digawe 28-03-2017
  • Diowahi 03-04-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Ilya Kulikov (Monumen), Kirill Konovalov, Denis Urban
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa