Basa

Airbus A340-300 Olympic Airlines FS2004

Informasi

  • Size 41 MB
  • Downloads 21 125
  • digawe 15-01-2008
  • Diowahi 09-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Model: Proyek Openky, Panel & Gauges: Ken Mitchell, Swara: André Silva, Panel Modifikasi kanggo FSX: Panagiotis Delizisis, Tekstur: Thanasis Delizisis & Panagiotis Delizisis, Dynamics Flight Reworked: Panagiotis Delizisis
Perang versi simulator 2004. Iku model banget uga rampung dening Project OpenSky tim banget serius. add-on iki kualitas sange ... Kalebu swara, kokpit virtual lengkap lan panel karo akeh tombol lan Olympic Airlines livery. Kudu menehi cobi!

Olympic Airlines (IATA: kode OA ICAO: OAL) yaiku maskapai nasional Yunani. Matching platform iki dumunung ing bandara internasional Athena. Founded April 6, 1957, dheweke mandhek kabeh sawijining operasi September 29, 2009 dadi Olympic Air.
  • Pengarang: Model: Proyek Openky, Panel & Gauges: Ken Mitchell, Swara: André Silva, Panel Modifikasi kanggo FSX: Panagiotis Delizisis, Tekstur: Thanasis Delizisis & Panagiotis Delizisis, Dynamics Flight Reworked: Panagiotis Delizisis
  • download
Informasi

  • Size 41 MB
  • Downloads 21 125
  • digawe 15-01-2008
  • Diowahi 09-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Model: Proyek Openky, Panel & Gauges: Ken Mitchell, Swara: André Silva, Panel Modifikasi kanggo FSX: Panagiotis Delizisis, Tekstur: Thanasis Delizisis & Panagiotis Delizisis, Dynamics Flight Reworked: Panagiotis Delizisis

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa