Airbus A380 Air France FS2004 HOT
Airbus_A380-800_Air_France_FS2004_1
Airbus_A380-800_Air_France_FS2004_22
Airbus_A380-800_Air_France_FS2004_33
Airbus_A380-800_Air_France_FS2004_44


  • Kanggo FSX varian sing cocog klik kene

    Update Full ing 06 / 06 / 2012: Ing ngisor iki lair saka Air France, Airbus A380! Rencana pilot lan kasenengan nyata, model FS2004 asli. kalebu swara khusus, kokpit virtual (VC) khusus kanggo model iki (ora ana hubungane karo FSX versi). Elinga yen iki add-on ora duwe panel 2D (versi kokpit datar), dadi sampeyan mung kudu nganggo tampilan kokpit virtual, Iku luwih nyata.

    - Oktober 30, 2009, Air France-KLM wis ditampa pisanan sawijining Airbus A380
    - On 20 November, 2009, perusahaan wis digawe ing penerbangan perdana saka A380 antarane Paris lan New York karo 538 penumpang.

    Air France njupuk layang saka pisanan sawijining Airbus A380, airliner paling gedhé ing donya, kang bisa nggawa penumpang 538 liwat 13,000 km. Telu saka rolas pesawat ing dhaftar bakal dikirim menyang Air France antarane saiki lan spring 2010, kang ndherekake rapet dening papat. Miwiti ing 23 November 2009, Air France A380 bakal dilakokno ing penerbangan padinan antarane Paris - Charles de Gaulle lan New York - JFK, ngiring dening Paris-Johannesburg sak mangsa 2009-2010.

    Air France Mulane operator Eropa kanggo operate Superjumbo iki, lan maskapai penerbangan pertama donya kanggo kurban penerbangan transatlantik antarané Eropah lan Amerika Serikat karo pesawat iki.

    The A380 utamané uga-cocog kanggo strategi saka Air France, lan ukurané match becik kanggo penghubung kuat maskapai ing Paris - Charles de Gaulle.

    Sawijining papat negara-saka-saka-gambar mesin GP 7200, wangun aerodinamis lan fuselage sawijining nggabungaken teknologi paling anyar nggawe A380 pesawat paling lingkungan-loropaken Kategori.

    «Ing 1996, Air France adhedhasar kaputusan kanggo ndarbeni A380 ing kritéria adil kang mbuktekaken bilih kinerja pesawat iki saenipun cocog kanggo syarat Company kang», ngumumaké Jean-Cyril Spinetta, Ketua Dewan Direksi Air France-KLM .

    A380 pamer kapasitas padha sing saka Boeing 777-200 lan Airbus A340-300 digabungake, nalika aturan abang 20% ing biaya operasi.

    «Saben A380 bakal ngaktifake Air France kanggo nyimpen 12 kanggo 15 yuta Euros taun, kang, ing iklim ekonomi nandhang sungkowo dina, sing Company karo liya kanggo tahan krisis. Air France kang bakal bisa kanggo kurban sawijining pelanggan comfort malah luwih, nalika tetep menehi biaya ing kontrol. Salajengipun, kinerja saka A380 ing baris karo kesepakatan lingkungan ing Company kang », ditambahake Pierre-Henri Gourgeon, CEO saka Air France.

    Air France kang A380 nawakake penumpang telung kelas: La perdana-First - kursi 9 ing kelompok utama - affaires-Business - 80 kursi ing kelompok ndhuwur - lan kursi Voyageur-Ekonomi 449 nyebar liwat loro geladhak. Ing saben kamar estu sepi, Air France wis digawe lan ambience gak oleh pisan intim, thanks kanggo cahya luwes cocog kanggo ing beda orane tumrap sekolah pesawat. Apa iku dadi titik patemon utawa wilayah istirahat, saben kamar wis cekap metu karo penumpang kabeh kudu nggawe pengalaman pesawat siji saestu nyaman. 22 pramugari ing Papan kanggo ngawula pelanggan 538.

    Minangka awal minangka 1996, Air France njupuk bagéyan ing kelompok-kelompok kerja kalebu Airbus lan pelaku usaha Bukak utama A380, kanggo desain pesawat kang bisa ketemu pangarepan customer, lan wis disiapake kanggo rawuh wiwit 2003. Air France uga wis kerjo karo panguwasa Airport kanggo ngganti fasilitas lemah kanggo pesawat anyar iki, dilatih loro kru lan lemah Staff lan nandur modhal ing peralatan ramp cocok.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan