Basa

Airbus A320-211 Air Canada 2005 FS2004

Informasi

  • Size 23.9 MB
  • Downloads 13 847
  • digawe 17-01-2006
  • Diowahi 10-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Nik Trathen
Airbus A320-211 Air Canada. Salah repaint lan panel prasaja nanging praktis. Muni apik banget.

Air Canada (IATA: AC, kode ICAO: ACA) yaiku maskapai penerbangan nasional saka Kanada. Maskapai iki ngoperasikaké penerbangan domestik lan internasional ing limang bawana saka hub sawijining ing Toronto Pearson, Montreal-Trudeau, Vancouver lan Calgary. Air Canada punika 13th maskapai paling gedhé ing donya. Ing 2008 bebarengan karo maskapai regional sawijining Air Canada Jazz, iku wis digawa liwat 33 yuta penumpang, flights 1,370 dijadwal operasi dina lan dipunginaaken 24,700 full-time karyawan saindhenging world2. kantor pusat dumunung ing Montreal, sawise aman saka kutha Winnipeg, Manitoba ing 1949. Dheweke salah sawijining anggota pangadeg Star Alliance. (Sumber Wikipedia)
Informasi

  • Size 23.9 MB
  • Downloads 13 847
  • digawe 17-01-2006
  • Diowahi 10-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Nik Trathen

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa