Airbus A321-211 Air France FS2004 HOT
gambarb_a1
gambarb_a22
gambarb_a33
gambarb_a44


  • Airbus A321-211 AIR FRANCE karo nganyari IFDG. Kene bidang maringi tulodho lan tekstur kanggo sempurno. Iku luhur. panel ayu (2D). Aja kantun: iki kudu!

    versi A321-200 isih kasedhiya ing katalog Airbus. Copy of pisanan A321-231 (MSN633) angsal dening Rojo Airlines digawe pesawat pisanan ing 12 Desember 1996. bidang iki dilengkapi mesin IAE V2533-A5 (2 × 140.56 kN).



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (14 Votes)
  • Size 29.1 MB
  • Downloads 29 898
  • digawe 25-10-2005
  • dianyari 10-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Model lan tekstur par IFDG
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan