Basa

Airbus A380 Palestina Airlines FS2004

Informasi

  • Size 31.7 MB
  • Downloads 40 608
  • digawe 25-10-2005
  • Diowahi 09-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: ROBERT VERSLUYS
Punika pesawat dawa ngenteni kualitas karo kokpit 2d luhur lan model 3D becik dibandhingake freeware liyane (saka 2005).

Airbus A380 punika gerbong, awak amba, papat-engine jet penumpang diprodhuksi dening perusahaan Eropah Airbus, anak perusahaan saka Eads. Iku airliner penumpang paling gedhé ing donya lan, amarga ukuran, akeh bandara wis upgrade fasilitas kanggo mlaku nadhahi iku. Kaping pisanan jenenge Airbus A3XX, pesawat iki dirancang kanggo tantangan monopoli Boeing ing pasar gedhe-pesawat; ing A380 digawe pesawat pisanan ing 27 April 2005 lan wiwit layanan komersial ing Oktober 2007 karo Singapore Airlines.

kelompok ndhuwur A380 kang ngluwihi sadawane dawa kabeh fuselage, karo padha karo jembaré menyang pesawat kanti awak amba. Iki ngidini kanggo kamar lan A380-800 karo 478 meter (5,145.1 ft) saka ruang lantai; 49% papan liyane lantai saka paling gedhé sabanjuré airliner, Boeing 747-400 karo 321 meter (3,455.2 ft), lan menehi lelenggahan kanggo 525 wong ing konfigurasi telung kelas khas utawa nganti 853 wong ing konfigurasi kelas kelas ekonomi . The A380-800 wis sawetara desain 15,400 kilometer (8,300 nmi; 9,600 mi), cekap kanggo fly saka New York kanggo Hong Kong, lan kacepetan njelajah Mach 0.85 (km babagan 900 / h utawa 560 mph ing njelajah dhuwur).

Minangka Oktober 2012 wonten 262 pesanan kanggo A380, kang 89 wis dikirim. Urutan paling gedhé, kanggo pesawat 90, ana saka Emirat. (Source Wikipedia)
  • Panganggité: ROBERT VERSLUYS
  • download
Informasi

  • Size 31.7 MB
  • Downloads 40 608
  • digawe 25-10-2005
  • Diowahi 09-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: ROBERT VERSLUYS

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa