Basa

Qantas Ultimate Pack 2012 FS2004

Informasi

Paket asli banget sing ngemot Airbus A380-861 karo kokpit virtual (ora panel 2d) lan swara kualitas, uga transportasi bus bandara lan pesawat udara, saben siji karo warna Qantas (Queensland lan Northern Territory Aerial Services Limited) perusahaan Australia , nanging uga salah sawijining sing paling gedhé ing donya.

- Airbus A380 dikontrol mung saka kokpit virtual (VC) kalebu tekstur DXT3 (FPS grapyak) lan HD 32 bit tekstur, uga nyakup interior kabin 3D kanthi.
- Airship Goodyear blimp K-Class Blimp NEAM "Restoration" ngemot panel VC lan panel 2d (penting, maca manual)
- Bis bandara v3 didhisik saka panel 2D (ora VC) kudu kanggo game multiplayer utawa potret utawa video. Bus iki nduweni fitur sing ngidini kanggo ngisi bensin lan nyebarke ban, bisa uga terbang! (maca instruksi kalebu)

Qantas 01

Qantas Cabin 01Qantas Cabin 02
Qantas Cabin 03Qantas Cabin 04
Qantas Cabin 05Qantas Cabin 06


Basa