Basa

Boeing KC-135T Stratotanker FS2004

Informasi

  • Size 16.85 MB
  • Downloads 17 109
  • digawe 01-06-2006
  • Diowahi 03-06-2014
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Chuck Grimes, Rok Dolenec, Arne Bartels, Jean-Pier
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Pesawat saka kualitas lan model pesawat sampurna. Nerangake karo siji repaint. Muni saka kualitas mirunggan! Thanks kanggo penulis tambahan iki.

Length: 41.5 m Wing Span: 39.9 m Inggil: area 12.7 m Wing: 226m, kacepetan maksimum: 980 sawetara km / h Bukaan: 17'700 km, Dhuwur ndhuwur: 15.2 m, bobot: 54.1 t maksimum mbukak: 37.6 t kargo utawa 37 penumpang utawa 90.7 t bahan bakar dikirim.

Boeing KC-135 Stratotanker, diprodhuksi dening Boeing, versi saka Boeing C-135 Stratolifter kang kebon refueling.
  • Panganggité: Chuck Grimes, Rok Dolenec, Arne Bartels, Jean-Pier
  • download
Informasi

  • Size 16.85 MB
  • Downloads 17 109
  • digawe 01-06-2006
  • Diowahi 03-06-2014
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Chuck Grimes, Rok Dolenec, Arne Bartels, Jean-Pier
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa