Boeing KC-135T Stratotanker FS2004 HOT
Imag_KC135_001
Imag_KC135_0022
Imag_KC135_0033
Imag_KC135_0044


  • Kapal terbang saka model penerbangan sing kualitas lan sampurna. Nerangake karo siji repaint. Muni kalebu kualitas sing luar biasa! Thanks kanggo panulis iki add-on.

    Length: 41.5 m Wing Span: 39.9 m Inggil: area 12.7 m Wing: 226m, kacepetan maksimum: 980 sawetara km / h Bukaan: 17'700 km, Dhuwur ndhuwur: 15.2 m, bobot: 54.1 t maksimum mbukak: 37.6 t kargo utawa 37 penumpang utawa 90.7 t bahan bakar dikirim.

    Boeing KC-135 Stratotanker, diprodhuksi dening Boeing, versi saka Boeing C-135 Stratolifter kang kebon refueling.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 16.85 MB
  • Downloads 20 193
  • digawe 01-06-2006
  • dianyari 03-06-2014
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Chuck Grimes, Rok Dolenec, Arne Bartels, Jean-Pier
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan