Basa

Boeing Bombardier B52 D Stratofortress FS2004

Informasi

  • Size 21.4 MB
  • Downloads 17 586
  • digawe 16-07-2006
  • Diowahi 31-07-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: inconnu
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Punika B52, misuwur senadyan awake, susah! Pirang-pirang vèrsi bisa. Pengarang dingerteni. model pesawat rampung banget uga. Muni padha didandani dening Roger.

The tukang ngebom strategis Boeing B-52 Stratofortress punika subsonic long-macem, ditenagai déning mesin jet, dikembangaké dening Boeing Boeing. Iku ing layanan karo peksa Amerika Serikat Air (USAF) wiwit 1955. Project B-52, pesawat-wing tengen powered by enem turboprop, menang kontrak kanggo mlebu ing 15 Juni 1946 lan dadi prototipe YB-52, pesawat kesapu-wing dilengkapi wolung mesin turbojet. Pesawat digawe pesawat pisanan ing 15 April 1952, karo Tex Johnston pilot uji coba.

The B-52 Stratofortress wis mboko sithik ngganti Convair B-36 antarane 1955 lan 1959. Senajan dibangun kanggo nindakake senjata nuklir ing misi deterrence saka Perang Dingin, iki digunakake kanggo release saka amunisi conventional sak kabeh perang ing kang melu. Bisa nggawa nganti 32 ton senjata lan thanks kanggo sawetara gedhe, isih meets kabutuhan operasional saka USAF.

The B-52 ing layanan ing Strategic Air Command pisanan, lan sawise dipunbibaraken ing 1992, piyambakipun mlebet layanan Command Pertempuran Air. Ing 2010, piyambakipun kagabung wektu padha karo Northrop B-2 Roh, Global Strike Command sing mentas digawe. Thanks kanggo kinerja banget ing kecepatan subsonic dhuwur lan biaya operasi relatif kurang, B-52 isih dienggo, senadyan introduksi saka pesawat modern dimaksudaké kanggo ngganti, kayata eksperimen Amérika Lor XB-70 Valkyrie, Rockwell B- 1 Lancer supersonic Northrop B-2 Roh siluman.

Ing Januari 2005, B-52 dadi montor mabur liya, sawise tukang ngebom Inggris Electric Canberra Inggris, sawise 50 taun layanan lan dadi operator asli. Ing 2009, ana papat pesawat ing kasus iki: ing Soviet Tupolev Tu-95 lan US Lockheed C-130 Hercules, Boeing KC-135 Stratotanker lan Lockheed U-2 (sumber Wikipedia)
Informasi

  • Size 21.4 MB
  • Downloads 17 586
  • digawe 16-07-2006
  • Diowahi 31-07-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: inconnu
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa