Warna Boeing 777-300ER House FS2004 HOT
gambar_f1
gambar_f22
gambar_f33
gambar_f44


  • Pesawat terbang generasi anyar sing luar biasa (adhedhasar FS2004 asli kanthi perbaikan luwih dhisik). Tekstur kanthi refleksi logam, kokpit virtual, panel lengkap lan swara stereo sing apik banget.

    Boeing 777 utawa 777 utawa biasa disebut Triple Seven yaiku pesawat jet sing digawé saka Boeing Company. Iku jet paling gedhé ing donya, kanthi kapasitas penumpang 300 lan sawetara saka 5 235 pelaut 9 380 000 (9 695-17 370 km) gumantung model. "Triple Seven", fitur khusus kasebut minangka mesin turbofan berdiameter paling gedhe sajrone pesawat sing dilayani, enem roda ing saben gear pendarat utama lan fuselage saka salib sirkuler bagean pungkasan ing bilah.

    Dikembangaké kanthi kemitraan karo wolung maskapai utama, 777 dirancang kanggo ngganti model lawas lan nyedhiyakake penyangga antarane 767 lan 747. Kontrol pesawat komersial Boeing pertama Kontrol listrik sing 777 duweni komputer. Iki uga minangka pesawat komersial pisanan sing dirancang ing komputer.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (13 Votes)
  • Size 15 MB
  • Downloads 21 727
  • digawe 26-12-2005
  • dianyari 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Mario Coelho
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan