Boeing 767-300ER Air France FS2004 HOT
gambar_b1
gambar_b22
gambar_b33
gambar_b44


  • Minangka biasanipun, karya paling apik sing ditindakake dening tim IFDG. Modele ayu, swara banget realistis lan panel katoné operasional. Prestasi gedhe kanggo ngundhuh tanpa nunggu!

    Boeing 767 yaiku pesawat tempur tipe loro kang digawe dening perusahaan Boeing Amerika. Pesawat iki digawe pesawat pisanan 26 September 1981. Versi beda penumpang 767 bisa nggawa antara wong 181 lan 375 lan urip batere beda-beda gumantung saka 9400 nganti 12 200 km, gumantung versi lan konfigurasi unit kasebut.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 43 MB
  • Downloads 23 786
  • digawe 15-11-2005
  • dianyari 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Equipe IFDG ...
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan