Basa

Boeing 747-2U3B Phuket Air FS2004

Informasi

Maneh pesawat apik banget kanggo freeware kualitas sing luar biasa. Sajrone instalasi, sampeyan bisa milih antarane rong versi kanggo nginstal versi kapten "kapten" karo panel ing sisih kiwa utawa versi "co-pilot" karo panel ing sisih tengen.

Phuket Air (Phuket Airlines Co Ltd) yaiku maskapai sing berbasis ing Bangkok, Thailand. Perusahaan penerbangan saiki duwe spesialisasi ing rental armada Boeing 747 lan 737
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa