Basa

Boeing 737-800 Air Scheffel FS2004

Informasi

  • Size 33 MB
  • Downloads 32 320
  • digawe 30-10-2005
  • Diowahi 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Arjan Scheffel, Eric Cantu de Flight-FX
Boeing 737-800 Air Scheffel versi banget uga rampung sing becik kanggo pangguna experienced. Pancen, panel kuwi realisme gedhe. Sampeyan kebak fungsi sing bisa dideleng saka gambar.

Sampeyan bakal miwiti mesin kanthi manual ing awal game Tindakake instruksi!
Ndhuwur kabeh, aja mencet tombol "L" ing keyboard sampeyan amarga nempatake geni ing mesin kiwa. Yen sampeyan pengin nguripake lampu, sampeyan kudu nindakake kanthi manual kaya nyata Boeing 737-800. Inggih, maca manual sawise instalasi!
  • Panganggité: Arjan Scheffel, Eric Cantu de Flight-FX
  • download
Informasi

  • Size 33 MB
  • Downloads 32 320
  • digawe 30-10-2005
  • Diowahi 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Arjan Scheffel, Eric Cantu de Flight-FX

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa