Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Boeing 747-100SCA + Navette Discovery FS2004

Boeing_747-100SCA _ + _ Discovery_fs2004_1
Boeing_747-100SCA _ + _ Discovery_fs2004_22
Boeing_747-100SCA _ + _ Discovery_fs2004_33
Boeing_747-100SCA _ + _ Discovery_fs2004_44
  • Katrangan file



    The Langkawi Carrier Aircraft (SCA) iku jeneng saka loro Boeing 747-100 dipunéwahi kanggo nindakake Space Shuttle. anter jemput banget amba bakal dilebokake ing ditahan, iku tetep kanggo gendheng saka SCA ing.

    pesawat sing utamané dipigunakaké kanggo mindhah anter jemput saka basa Terbang sing kanggo Bukak papan ing Kennedy Space Center.

    The 747 ora mung operator pesawat kanggo digunakake ing papan anter jemput, ing Antonov An-225 uga main peran iki kanggo proyek Soviet Buran. (Sumber: Wikipedia)

    Prestasi apik tenan! iki minangka karya ekstensif kanthi kualitas dhuwur, rincian visual pancen apik banget. Paket iki kalebu panel tartamtu saka Ken mitchel lan swara khusus.

    Thrills Kab
  • Owah-owahan






    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

HOT
  • Rating
    (23 Votes)
  • Size 20.7 MB

  • Downloads 15 841

  • digawe 17 Mar 2009

  • dianyari 14 Aug 2013

  • Commons Perangkat sing aman external

  • VC Panel 2D Mung

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Simulator Penerbangan Microsoft 2004

  • Panganggité:
  • Proyek Bukak Langit + Ken Mitchell

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan