Basa

Boeing 767-400 World Tour FS2004

Informasi

  • Size 33,5 MB
  • Downloads 14 367
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: MODEL de ALBERT BOUWMAN, TEXTURES de BEN JONES
Boeing 767 400 World Tour minangka pesawat kualitas apik! Model luaran bener-bener luhur. We ngenali karya IFDG tim banget.

Panel uga nyengsemake, kabeh fungsi! Sampeyan bisa ndeleng sawetara kontrol tambahan menyang panel kanthi mencet "Alt" lan "Ndeleng" banjur "Control Panel."
  • Panganggité: MODEL de ALBERT BOUWMAN, TEXTURES de BEN JONES
  • download
Informasi

  • Size 33,5 MB
  • Downloads 14 367
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: MODEL de ALBERT BOUWMAN, TEXTURES de BEN JONES

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa