Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Boeing 767-400 World Tour FS2004

gambarb_g1
gambarb_g22
gambarb_g33
gambarb_g44
  • Katrangan file



    Boeing 767 400 World Tour minangka pesawat kualitas apik! Model luaran bener-bener luhur. We ngenali karya IFDG tim banget.

    Panel uga nyengsemake, kabeh fungsi! Sampeyan bisa ndeleng sawetara kontrol tambahan menyang panel kanthi mencet "Alt" lan "Ndeleng" banjur "Control Panel."
  • Owah-owahan






    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

HOT
  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 33,5 MB

  • Downloads 16 857

  • digawe 26 Oct 2005

  • dianyari 14 Aug 2013

  • Commons Perangkat sing aman external

  • VC Panel 2D Mung

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Simulator Penerbangan Microsoft 2004

  • Panganggité:
  • MODEL de ALBERT BOUWMAN, TEXTURES de BEN JONES

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan