Boeing 737-700 Pengalaman Continental Airlines FS2004 HOT
gambarb_d1
gambarb_d22
gambarb_d33
gambarb_d44


  • Pengalaman Continental Airlines Boeing 737-700 Pesawat iki rampung kanthi grafis, uga kokpit virtual. Sakabèhé, iku kualitas dhuwur add-on. Seneng!

    Boeing 737 iku sawijining pesawat dibangun dening Boeing Company (USA) wiwit 1965. Pesawat Boeing 737 cendhak kanggo ngusungi medium. Iku jet (loro mesin, siji ing saben swiwi). Iku digawe pesawat pisanan sawijining April 9, 1967.

    Sing, ing 2009, airliner paling laris ing donya, kanthi total luwih saka 1,200 pihak generasi Boeing 737 didol donya lan liwat 6,000 dibangun ing total kanggo tanggal (sumber Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (10 Votes)
  • Size 18,3 MB
  • Downloads 26 768
  • digawe 26-10-2005
  • dianyari 08-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • MOACH (alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.)
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan