Basa

Boeing 737-700 Pengalaman Continental Airlines FS2004

Informasi

  • Size 18,3 MB
  • Downloads 23 990
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 08-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: MOACH (alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.)
Airlines Continental Boeing 737-700 Pengalaman. Pesawat iki wis banget uga rampung kanthi grafik, uga ing kokpit virtual. Sakabèhé, iku kualitas dhuwur nambah-ing. Seneng!

Boeing 737 iku sawijining pesawat dibangun dening Boeing Company (USA) wiwit 1965. Pesawat Boeing 737 cendhak kanggo ngusungi medium. Iku jet (loro mesin, siji ing saben swiwi). Iku digawe pesawat pisanan sawijining April 9, 1967.

Sing, ing 2009, airliner paling laris ing donya, kanthi total luwih saka 1,200 pihak generasi Boeing 737 didol donya lan liwat 6,000 dibangun ing total kanggo tanggal (sumber Wikipedia)
  • Panganggité: MOACH (alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.)
  • download
Informasi

  • Size 18,3 MB
  • Downloads 23 990
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 08-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: MOACH (alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.)

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa