Boeing 747-236B Malaysia Airlines FS2004 HOT
imagea_d1
imagea_d22
imagea_d33
imagea_d44


  • Pesawat bermutu paling apik kanthi kokpit sing nyata lan swara apik tenan! Model pesawat uga wis apik. Sampeyan bisa ngrasakake manawa pesawat kasebut abot lan gedhe, angel ditindakake. Aja kantun!



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 44 MB
  • Downloads 15 676
  • digawe 26-10-2005
  • dianyari 08-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • EquipE POSKY lan Jouvarn Gultom
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan