Boeing 737-200 American Airlines FS2004 HOT
Boeing_737-200_American_Airlines_FS2004_1
Boeing_737-200_American_Airlines_FS2004_22
Boeing_737-200_American_Airlines_FS2004_33
Boeing_737-200_American_Airlines_FS2004_44


  • pesawat kualitas karo Sheen metallic khusus ing fuselage. Fungsi lan becik panel 2D, Uga kalebu wengi tekstur. Kabeh instruments sing fungsi. Elinga yen penumpang njerit yen landing dadi salah (eg ora sepur). Download tanpa mangu-mangu.

    Boeing 737 iku sawijining pesawat dibangun dening Boeing Company (USA) wiwit 1965. Pesawat Boeing 737 cendhak kanggo ngusungi medium. Iku jet (loro mesin, siji ing saben swiwi). Iku digawe pesawat pisanan sawijining April 9, 1967.

    Sing, ing 2009, airliner paling laris ing donya, kanthi total luwih saka 1,200 pihak generasi Boeing 737 didol donya lan liwat 6,000 dibangun ing total kanggo tanggal (sumber Wikipedia).



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (13 Votes)
  • Size 22.8 MB
  • Downloads 20 861
  • digawe 26-10-2005
  • dianyari 08-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Brian C. Selb
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan