Boeing 757-200 ATA 25th mengeti FS2004 HOT
Boeing_757-200_ATA_25eme_anniversaire_FS2004_1
Boeing_757-200_ATA_25eme_anniversaire_FS2004_22
Boeing_757-200_ATA_25eme_anniversaire_FS2004_33
Boeing_757-200_ATA_25eme_anniversaire_FS2004_44


  • Model ayu ing warna ulang tahun kaping 25 perusahaan American Trans Air (ATA) Iki add-on klebu swara pribadi, kokpit virtual dhasar lan panel 2D sing apik.

    Pesawat Boeing 757 minangka pesawat jarak sing pertama nalika 19 Februari 1982. Iki dimaksudaké kanggo ngganti 727. Kaya pesawat Boeing sing paling akeh, loro Pratt & Whitney PW2043 utawa Rolls Royce RB211-535E4B.

    Produksi pesawat iki rampung ing November 28, 2005, pesawat pungkasan dikirim menyang Shanghai Airlines. (sumber Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan