Alphajet French Patrouille kanggo FS2004 HOT
alphajet1
alphajet22
alphajet33
alphajet44


  • Kualitas apik Alphajet Patrouille de France kanggo FS2004 ( klik kene kanggo FSX versi model iki), nginstal dhewe sing ditindakake www.frenchairforce.fr.Iki add-on wis dikirim tindakake panjaluk.

    Wigati: Kanggo miwiti mesin sampeyan kudu ngaktifake rong tombol kanggo ngowahi bahan bakar sing saben ana ing tutup abang ing kontrol engine bench (lambang throttle). Luwih becik ngetutake dhaptar item tablet elektronik kanthi irah-irahan "Mesin Mulai".

    Produsen: Dassault / Dornier



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (52 Votes)
  • Size 15.4 MB
  • Downloads 33 007
  • digawe 26-12-2008
  • dianyari 26-12-2008
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • JP Langer (JP3A), JP Bourgeois (Bee Gee), Benoit Dubé, Sonny, Stephm. lco
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan