Basa

North American T-39 Sabreliner FS2004

Informasi

  • Size 12.5 MB
  • Downloads 5 858
  • digawe 04-03-2007
  • Diowahi 04-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Mike Stone
Private jet bisnis. Banget lan prasaja kanggo kontrol. Kasedhiya ing repaints 4. kualitas swara apik banget kanggo jinis pesawat.

The North American Sabreliner (mengko Rockwell Sabreliner) yaiku pesawat jet bisnis dikembangaké dening Amérika Lor Aviation. Sampeyan iki ngajokaken kanggo Angkatan Udhara nanggepi program Trainer Experimental Utility (UTX). Versi militèr, disebut T-39 Sabreliner dipigunakaké déning Angkatan Udhara dening Angkatan Laut Amerika. versi sipil saka piranti uga wis dikembangaké. Owes sawijining julukan "Sabreliner" kasunyatan sing wis swiwi padha karo F-86 Sabre.
Informasi

  • Size 12.5 MB
  • Downloads 5 858
  • digawe 04-03-2007
  • Diowahi 04-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Mike Stone

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa