North American F-86 EF Sabre + SP1 FS2004 HOT
sf8601
sf86022
sf86033
sf86044


  • Kanggo FSX versi kompatibel klik keneiki add-on wiwitane dirancang kanggo FS2004.

    Iki nganyari Amérika Lor F-86 E / F SABER + SP1. Kapal terbang sing duwe kokpit 3D lengkap lan tekstur foto-nyata, swara ora luar biasa lan model kasebut kualitas banget. Iki add-on bisa gampang dadi mbayar, nanging freeware kanggo rasa seneng! Sing nggumunake! Langka dina iki ... Thanks kanggo SectionF8 kanggo kerjasama sing apik. Kalebet ing file iki paket khusus kanggo 9 tekstur tambahan.

    PÈNGET: Sampeyan kudu maca manual klebu kanggo mangerténi nduwe fungsi piranti kalebu pindah landing nyata.

    Waca related video Vintage:






  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan