Amérika Lor Rockwell OV-10A Putera V2 FS2004
OV-10A_Bronco_Series_1
OV-10A_Bronco_Series_22
OV-10A_Bronco_Series_33
OV-10A_Bronco_Series_44


  • versi FSX klik kene

    Maneh Marvel super nyoba tanpa moderat, punika proyek uga rampung! punika seni gedhe, kene Tim Conrad.
    BMP HD 1024X1024 tekstur, kualitas dhuwur kokpit virtual lan clickable, native FS2004, klebu karo SP1 nganyari Pack.

    Kalebu limang repaints lan telung model 3D: "20th Tass, Danang, South Viet Nam 1969", "VMO 2 USMC, Danang, South Viet Nam 1970", "VAL-4 USN, Bien Thuy, South Viet Nam 1971", " Angkatan Udhara Moroccan 1980 kang "," 40 Skwadron, Barcelona, ​​Venezuela Angkatan Udhara 1973 ".

    Pesawat OV-10 Putera lemah serangan, pengintaian lan guide tentara meriem dikembangaké déning tenan Amérika Lor. Kang melu antara liya ing Perang Vietnam lan perang nglawan narcotics ing Kolombia, ngendi iku isih layanan.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (1 swara)
  • Size 17.2 MB
  • Downloads 6 873
  • digawe 31-05-2012
  • dianyari 16-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Tim piglet Conrad - Piglets aneh Planes
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan