Basa

Alpha T-28 Trojan Set FS2004

Informasi

T-28 Trojan yaiku pesawat tempur sing digunakake dening Angkatan Laut AS sawise 1949. Iki banjur diganti dening Mentor T-34. Pesawat iki bisa mlebu ing operator. (FSX & P3D versi sing kompatibel yaiku kasedhiya ing kene)

A apik add-on native kanggo FS2004 biyen payware nanging saiki for free! Kalebu sangang tekstur, a VC karo ukuran adat lan model 4. Gunakake tombol T ing diprogram kanggo Tailhook ing. Maca README kanggo fungsi.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa