Alpha T-28 Trojan Set FS2004
alpha_t-28_trojan_set_1
alpha_t-28_trojan_set_22
alpha_t-28_trojan_set_33
alpha_t-28_trojan_set_44


  • T-28 Trojan yaiku pesawat tempur sing digunakake dening Angkatan Laut AS sawise 1949. Iki banjur diganti dening Mentor T-34. Pesawat iki bisa mlebu ing operator. (FSX & P3D versi sing kompatibel yaiku kasedhiya ing kene)

    Apik banget add-on asli kanggo FS2004 biyen, nanging saiki gratis! Kalebu sangang tekstur, VC kanthi ukuran khusus lan 4 model. Gunakake tombol T sing wis diprogram kanggo tailhook. Waca readme kanggo fungsi liyane.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan