Lockheed Martin F-16 Fighting Falcon Viper FS2004 HOT
LOCKHEED_MARTIN_F-16_Fighting_Falcon_VIPER_1
LOCKHEED_MARTIN_F-16_Fighting_Falcon_VIPER_22
LOCKHEED_MARTIN_F-16_Fighting_Falcon_VIPER_33
LOCKHEED_MARTIN_F-16_Fighting_Falcon_VIPER_44


  • Pesawat F-16 Fighting Falcon minangka pejuang multi-peran sing dikembangake dening Amerika Serikat nalika 1970s. Dikontrol dening luwih saka 20 negara sing beda-beda, sing dibangun ing lisensi ing Turki, Korea Selatan lan sekelompok papat negara NATO, F-16 ing 2009 minangka pejuang sing paling akeh digunakake ing donya. Salinan 4 300th dikirim ing April 2006 [1] lan produksi ngirim terus nganti 2010s kanggo ekspor. (Sumber Wikipedia)

    F-16 Fighting Falcon yaiku pesawat pisanan sing ora stabil kanthi aerodinamis kanthi desain, sing ndadekake maneuver, nanging mbutuhake FBW. Kanthi reaktor tunggal sing kuat, biasane supersonik, lan struktur bisa nyerep nganti 9G.
    Kokpit duwé sawetara inovasi penting dibandhingaké karo pemburu sadurungé:
    - Kursi pilot ngiringake ing 30 ° kanggo nahan faktor beban
    - Kaca melengkung gedhe nyedhiyakake visibilitas 360 sing apik kanggo kru
    - Joystick dipanggonake ing wayah wengi, lan nduweni akeh perintah ing HOTAS (Hands On Throttle lan Stick)
    - Tampilan multifungsi nuduhake gampang maca informasi.

    F-16 Fighting Falcon Viper awsome lan lengkap lan fungsional! Kabeh iku ana, grafis banget. Unduh tanpa ragu-ragu.

    Force tektur Royal Danish Air
    Maca dokumentasi

    Paket iki ngemot radar lan jendhela bidik head-up (VTH) dening Eric Marciano, radar iki ora gratis, aku ora duwe pilihan liyane saka radar payware iki, nanging sampeyan bisa nguji kanggo menit 5, banjur pesen bakal ngelingake sampeyan butuh tombol registrasi. Sampeyan bisa mesthi terus mabur F-16 nanging tanpa radar utawa tuku kunci saka link iki:



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (15 Votes)
  • Size 28.3 MB
  • Downloads 16 709
  • digawe 28-09-2009
  • dianyari 08-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Kirk Olsson
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan