Lockheed Martin X-35B M47 FS2004 HOT
Bayangan_X35B_001
Bayangan_X35B_0022
Bayangan_X35B_0033
Bayangan_X35B_0044


  • Fighter Lockheed Martin X-35B_M4.7. Pesawat VTOL kaya Harrier. Reaktor swara mudhun. Kacepetan minimal: 5 Kts. Teka karo repaint maneh. Efek asap banget rampung. Tekstur rada sederhana, nanging model pesawat paling apik. perasaan apik ing mode VTOL. Sampeyan kudu ngerti carane nangani joystick kanggo nyimpen stasioner. Kanggo ngaktifake mode VTOL pencet (F8).
    Swara apik banget. Thanks kanggo para penulis kanggo karya gedhe!

    X-35 yaiku pesawat eksperimen sing dikembangake dening Lockheed Martin kanggo program JSF: Joint Strike Fighter. Dheweke didegake pemenang marang Boeing X-32. Sampeyan kudu pindhah menyang produksi miturut sebutan F-35 Lightning II. Penundaan cendhak lan landing vertikal minangka fitur utama versi iki. Mesin laras utawa laras jet sing disetel minangka AV-8 Harrier II dibuang. Nanging, X-35B nduweni penggemar vertikal sing terintegrasi ing fuselage aft saka kokpit sing digunakake kanggo lepas landas utawa landing. Iki dirancang dening Lockheed Martin lan dikembangake dening Rolls-Royce ing kemitraan anjog UK1.

    Lan nozzle utama sing dipasang, penggemar disambungake karo turbin tekanan rendah reaktor utama. Bahan bakar internal bisa dikurangi dadi 6.35 ton. Kinerja sakabèhé uga rada nyuda, nanging iki rega kanggo mbayar pesawat STOVL.

    Mesin uga nduweni kaunggulan ngenani hawa adhem lan luwih alon. Mulane kurang mbebayani kanggo supersontructure bandara utawa pacu pesawat.

    Demonstrasi paling meyakinkan kasedhiya ing test pungkasan ing program JSF. X-35B mati kurang saka 170 m (500 feet), nyadari penerbangan supersonik lan ndhelik vertikal2. Konfigurasi rumit iki sampurna nalika dites. Iku faktor sing nemtokake ing kamenangan program JSF X-35.

    Prototipe X-35B (lan mantan X-35A) saiki Museum Museum Udvar sing cedhak karo Bandara Dulles ing Virginia. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (9 Votes)
  • Size 22.3 MB
  • Downloads 19 867
  • digawe 11-08-2006
  • dianyari 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Colin Thwaites lan Claudio Mussner
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan