Basa

DeHavilland DHC 7 VC Passenger adhedhasar Edition FS2004

Informasi

Modellized ing Gmax iku Pearl ireng asli.! add-on havs iki wis nggawa kanggo completion karo rincian paling. The 3D kabin karo kokpit virtual becik kanthi penggaweyan.
Paling apik banget fitur sing: akeh bagean animasi, lampu, layanan lan penumpang tumuju karo undhak-undhakan munggah pesawat, buntut bumper, aksesoris, kokpit virtual. Nice landing gear kinematik (Absorbers Chocks), malik taxi, lan nyata STOL dinamika pesawat dites dening 6real pilot, file swara Pinunjul lan ing ...
freeware iki kualitas siji: nyoba bebarengan.
Two tekstur mranata kalebu.
Ati-ati, wacanen manual pesawat lan kabeh sheet data ditanggepi.

pesawat:

The DeHavilland Kanada DHC-7, uga disebut Dash 7 iku njupuk cendhak lan kebangkrutan commuter sipil powered by papat turboprop (PW PT6). Program iki dibukak ing 1975 dening produsen De Havilland Kanada lan digawa menyang produksi nganti 1988. Nalika Boeing tuku perusahaan pesawat 111 wis dibangun. Iku dudu ketemu pasar nanging dadi minangka kanggo pangembangan Dash 8 mengko. (Source Wikipedia)
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa