De Havilland dh-80A kucing Moth FS2004
de_Havilland_dh-80A_Puss_Moth_1
de_Havilland_dh-80A_Puss_Moth_22
de_Havilland_dh-80A_Puss_Moth_33
de_Havilland_dh-80A_Puss_Moth_44


  • The de Havilland DH 8OA "kucing Moth" ana loro / telu seater, dhuwur-wing saka 30 kang, kabin monoplane, dirancang kanggo long-macem touring ing dhuwur-kacepetan. Sampeyan iki digunakake ing jaman sing padha karo "Hawk Moth" kanggo latihan pilot ing instrument mabur.

    Desain model sing apik banget digawe kanthi rinci lan swara khusus sing nambah realisme add-on wis tenan wakil kasunyatan. Dheweke kanthi resmi bisa menyang 137km / jam

    Inclus quatres tekstur: kucing Moth, kucing Moth Melrose, kucing Moth Red, kucing Moth Blue. Nyakup papat repaints: kucing Moth, kucing Moth Melrose, Red kucing Moth, kucing Moth Blue. kabeh sing tenan wonten, lan bagéyan saka crita.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan