Basa

Beechcraft C-45G USAF FS2004

Informasi

  • Size 17.1 MB
  • Downloads 8 149
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 12-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Cliff Presley
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
The Beechcraft C-45G USAF iku kualitas dhuwur! Kanthi spesifikasi kokpit 3D.
A kudu ndownload kanthi cepet!

Model Beechcraft 18 / 45 yaiku transportasi cahaya sing padha karo kembar sing dikembangake nalika periode Perang Dunia II. Diprodhuksi ing seri gedhe ing Perang Donya II minangka pesawat transportasi nanging uga latihan, dheweke nduweni karir sing dawa banget, dudu salinan pungkasan sadurunge ninggalake pabrik ing 1969. Versi khusus kayata Beech AT-11 Kansan, Beech Kembar uga subjek turbopropulsées maneh.

C-45G: Unit 96 (51-11504 / 11599, c / n AF-61 / 156) dikemas ulang minangka latihan navigasi pesawat kanggo pilot 2 lan siswa 3. (Wikipedia)
Informasi

  • Size 17.1 MB
  • Downloads 8 149
  • digawe 26-10-2005
  • Diowahi 12-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Cliff Presley
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa