Basa

versi Hawker Siddeley Trident 2 & 3 FS2004

Informasi

  • Size 29.78 MB
  • Downloads 5 419
  • digawe 18-12-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: David Maltby
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Paling apik Trident versi pesawat 2 lan 3 kanggo FS2004. Kalebu versi 2 lan 9 kualitas dhuwur repaints. Kokpit dinamis panel 2D, asli. Klebu 180 derajat saka sesanti ing kokpit. swara nyata apik banget. Various animasi: pilot, lawang, etc .., Lan akèh rincian kanggo nemokake.
Tekstur kualitas termenung.
Informasi

  • Size 29.78 MB
  • Downloads 5 419
  • digawe 18-12-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: David Maltby
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa