Basa

Hawker Siddeley Trident FS2004

Informasi

  • Size 25 MB
  • Downloads 8 832
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: David Maltby situs external
Hawker Siddeley Trident 2 lan 3. Kasedhiya karo 6 tekstur, kualitas dhuwur, pesawat paling apik karo animasi. panel lengkap + VC.

Hawker-Siddeley Trident pesawat iki cekak / medium-ngusungi trijet dirancang dening De Havilland ing 1950s, lan dibangun dening Hawker-Siddeley ing 1960s, sawise panyerepan De Havilland dening grup terakhir.

Dirancang kanggo Inggris European Airways (BEA), didol ing jumlah cilik kanggo perusahaan liyane, karo mung pesawat 117 diprodhuksi. Iku sing airliner lalu lintas Eropah penting, nanging biaya operasi dhuwur dipeksa bidang kanggo urip cendhak. Sawise panggabungan BEA lan BOAC ing British Airways, iki diganti dening Trident armada Boeing 737 lan Boeing 757 1980s awal. Nanging Trident isih aktif karo Air China nganti agêng-1990s.

The Trident ana airliner komersial pisanan pendekatan kanthi otomatis lan kebangkrutan. (Wikipedia)
Informasi

  • Size 25 MB
  • Downloads 8 832
  • digawe 26-10-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: David Maltby situs external

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa