Embraer EMB 312 Tucano FS2004 HOT
Imag_Tucano_001
Imag_Tucano_0022
Imag_Tucano_0033
Imag_Tucano_0044


  • Aerobatic lan pesawat latihan. Cantik banget lan cepet banget. Iki add-on sampurna kanggo bebarengan. Aja dibedhakake karo ukuran alit. Sampeyan bakal kaget karo kualitas kloter model iki. Kudu nyoba!

    Embraer EMB 312 Tucano yaiku pesawat tempur militèr ing tandem lan serangan bumi sing digawe dening Pabrik Brasil Embraer ing Sao Jose dos Campos (São Paulo State). Jenengé yaiku militèr Brasil: T-27 kanggo versi latihan, AT-27 kanggo versi serangan lemah.

    Pesawat kapisan kasebut ana ing 1980 lan pengiriman pisanan ing 1983. Iki diwenehake dening HP Pratt & Whitney PT6 turbin-A25C 750 ing batang. Fitur utamane yaiku posisi guritan sing ana hubungane karo mahasiswa lan kontrol tipe gas HOTAS (Hands on Throtle and Stick).

    Pasukan Angkatan Udara Brasil wis mrentah luwih saka unit 133 prodhuk iki. Uga nyakup patroli aerobatik "Smokey da Esquadrilha" sing setara karo Brasil Patrouille de France. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 2 MB
  • Downloads 10 620
  • digawe 21-08-2006
  • dianyari 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Daniel da Silva & Denis da Silva & Johan Peeters
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan