Basa

Embraer EMB 312 Tucano FS2004

Informasi

  • Size 2 MB
  • Downloads 8 202
  • digawe 21-08-2006
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Daniel da Silva & Denis da Silva & Johan Peeter
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Pesawat aerobatik lan latihan. Cerah banget lan cepet banget. Tambahan iki sampurna kanggo multiplayer. Aja kurang ajar kanthi ukuran cilike. Sampeyan bakal kaget dening kuwatir model iki. Kudu nyoba!

Embraer EMB 312 Tucano yaiku pesawat tempur militèr ing tandem lan serangan bumi sing digawe dening Pabrik Brasil Embraer ing Sao Jose dos Campos (São Paulo State). Jenengé yaiku militèr Brasil: T-27 kanggo versi latihan, AT-27 kanggo versi serangan lemah.

Pesawat kapisan kasebut ana ing 1980 lan pengiriman pisanan ing 1983. Iki diwenehake dening HP Pratt & Whitney PT6 turbin-A25C 750 ing batang. Fitur utamane yaiku posisi guritan sing ana hubungane karo mahasiswa lan kontrol tipe gas HOTAS (Hands on Throtle and Stick).

Pasukan Angkatan Udara Brasil wis mrentah luwih saka unit 133 prodhuk iki. Uga nyakup patroli aerobatik "Smokey da Esquadrilha" sing setara karo Brasil Patrouille de France. (Wikipedia)
  • Penulis: Daniel da Silva & Denis da Silva & Johan Peeter
  • download
Informasi

  • Size 2 MB
  • Downloads 8 202
  • digawe 21-08-2006
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Penulis: Daniel da Silva & Denis da Silva & Johan Peeter
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa