Basa

Embraer EMB-121 Xingu FS2004

Informasi

  • Size 23.3 MB
  • Downloads 11 133
  • digawe 07-07-2006
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Seven kursi, Marc Siméon, Louis Cinca
Twin diprodhuksi dening Embraer. Banget Handy. Beauty panel. Muni wis dimodifikasi dadi akeh luwih gampang. Kalebu GPWS. Kasedhiya karo repaint siji. The Embraer EMB-121 Xingu punika jet bisnis Brasil Embraer digawe saka wings lan mesin saka fuselage EMB-110 Bandeirantes lan EMB-120 Brasilia.

tricycle punika bidang Xingu wing kurang lan cantilever tengen, kasedhiya karo turboprop bilah baling-baling utawa quadripales kembar, sing mabur panah lan T. buntut Ing pesawat, Xingu ora tansah gampang kanggo neophyte bidang, amarga compactness saka wangun kang menehi kuwalitas aerodinamis cetha ing konfigurasi tartamtu (contone ana masking lumahing kontrol aerodinamis ing horisontal nyilem ing lan amba). (Wikipedia)
  • Panganggité: Seven kursi, Marc Siméon, Louis Cinca
  • download
Informasi

  • Size 23.3 MB
  • Downloads 11 133
  • digawe 07-07-2006
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Seven kursi, Marc Siméon, Louis Cinca

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa