Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Embraer 120ER Brasilia PAD FS2004

Embraer_120ER_PAD_FSX_1
Embraer_120ER_PAD_FSX_22
Embraer_120ER_PAD_FSX_33
Embraer_120ER_PAD_FSX_44
  • Katrangan file



    Kanggo FSX varian sing cocog klik kene

    paket lengkap
    kanggo FS2004 (model, kokpit virtual lan swara) nerangake karo papat tekstur: Air France (Regional), Inggris Express, USAir Express (sajarah), Canarias Provincial. Penting maca manual klebu ing Pack.
    The Embraer 120 Brasilia yaiku pesawat turboprop kembar karo kursi 30 diprodhuksi dening Embraer ing Sao Jose dos Campos ing Negara São Paulo.

    Punika powered by loro turbin PW118B Pratt & Whitney, saben ngirimke 1,800 hp ing batang. kacepetan njelajah watara 300 knots (555 mph) lan wis sawetara 800 nm (1,481 km) ing lengkap mbukak. ceiling operasional sawijining kaki 32,000 (9,754 m), senadyan ora diklasifikasikaké RVSM, iku winates kanggo 29,000 kaki ing Eropah.

    Swara 350 salinan saka pesawat iki wiwit dibangun. Saperangan Airlines Eropa wis digunakake minangka pesawat Liaison ing Eropah (Air Littoral, DAT, DLT, Excel, Regional, Atlantic Air pitulungan). Dheweke bakal diganti dening EMB 135.
  • Owah-owahan






    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 8.80 MB

  • Downloads 8 891

  • digawe 30 Jan 2011

  • dianyari 14 Sep 2012

  • Commons Perangkat sing aman external

  • VC 3D Virtual Cockpit

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Simulator Penerbangan Microsoft 2004

  • Panganggité:
  • Premier Aircraft Design

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan