De Havilland DHC-3 Otter PZL FS2004
Imag_DHC3_001
Imag_DHC3_0022
Imag_DHC3_0033
Imag_DHC3_0044


  • Apik banget lan gampang. Swara Impeccables. Saiki ing 5 repaints.
    The de Havilland Kanada DHC-3, uga dikenal minangka "Otter" iku sawijining monoplane. Nyusul kasuksèsané ing DCH-2 Beaver de Havilland Kanada develops luwih gedhe, DCH-3, dijadwal kanggo tugas padha. 460 salinan padha dibangun

    The DHC-3 dadi basis kanggo gawé DHC-6 Twin Otter uga loro baling-baling. Saperangan DHC-3 padha diowahi kanggo nambah kinerja pesawat, paling ditambahaké bar turbin Pratt & Whitney PT-6A. Iki nemen mbenakake bidang turbin amarga kang ana mung lintang engine piston. Pesawat tetep banget dipercaya wiwit turbin PT-6 wis disetujoni kanggo pesawat IFR single engine.

    Sampeyan bisa dilengkapi dening pelampung ing Seaplane utawa ski. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (5 Votes)
  • Size 10.3 MB
  • Downloads 9 758
  • digawe 20-08-2006
  • dianyari 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Eugene Heyart
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan