Basa

Beechcraft D18S amfibi FS2004

Informasi

  • Size 24.3 MB
  • Downloads 4 362
  • digawe 01-11-2010
  • Diowahi 17-02-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, André Folkers, lan Urs Burkhardt
Kanggo FSX varian sing cocog klik kene

Mbokmenawa anphibian paling nyata digawe kanggo sim pesawat. Nyata Vc lan model, loro tekstur gedhe, swara apik tenan.
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, André Folkers, lan Urs Burkhardt
  • download
Informasi

  • Size 24.3 MB
  • Downloads 4 362
  • digawe 01-11-2010
  • Diowahi 17-02-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, André Folkers, lan Urs Burkhardt

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa