Beechcraft D18S amfibi FS2004
beechcraft_d18s_amphibian_1bis0
beechcraft_d18s_amphibian_2bis02
beechcraft_d18s_amphibian_3bis03
beechcraft_d18s_amphibian_4bis04


  • Kanggo FSX varian sing cocog klik kene

    Mbokmenawa anphibian paling nyata digawe kanggo sim pesawat. Nyata Vc lan model, loro tekstur gedhe, swara apik tenan.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (9 Votes)
  • Size 24.3 MB
  • Downloads 6 496
  • digawe 01-11-2010
  • dianyari 17-02-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Milton Shupe, Scott Thomas, André Folkers, lan Urs Burkhardt
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan