Basa

Fairchild 24-R2 1938 FS2004

Informasi

A Seaplane digawe ing 1938 kanggo US Air Corps lan masyarakat sipil. Nice kanggo fly, model pesawat nyata, 3D kokpit, Renungan, grafis uga dipun dhamel, swara lawas. Kudu nyoba! The Fairchild 24 ana pesawat cahya American 1930s. Kang digunakake dening USAAC transportasi pesawat Militer miturut perancangan UC-61.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa