Basa

De Havilland DHC-3 Otter NG FS2004

Informasi

  • Size 20.9 MB
  • Downloads 8 079
  • digawe 24-12-2005
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Heugene Heyart
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Punika Seaplane sing futuristic. Pancen, iku fiksi "rancangan", nanging sing bisa dadi banget janjeni! swara apik banget, pilihan akeh tekstur, model banget apik. Kudu nyoba! The de Havilland Kanada DHC-3, uga dikenal minangka "Otter" (ing Perancis, "otter") iku sawijining monoplane.
Informasi

  • Size 20.9 MB
  • Downloads 8 079
  • digawe 24-12-2005
  • Diowahi 14-09-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Heugene Heyart
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa