Basa

Nggabungake PB4Y-2 Privateer 1939 FS2004

Informasi

  • Size 8.9 MB
  • Downloads 6 159
  • digawe 10-09-2006
  • Diowahi 10-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Inconnu
pasinaon pambuka project wiwit ing awal 1939 ngisor panjalukan kanggo tukang ngebom heavy karo fitur saka kacepetan, sawetara lan layanan ceiling saka Boeing B-17. prototipe miber ing Desember 1939, ing tartamtu, lan wings profil asli, fuselage lan gedhe jero lawang bom teluk karo logam.
model pesawat apik banget. Kasedhiya ing siji repaint. Ketok'e apik! Bisa kanggo nyelehake bom ing FS2004. Maca dokumentasi.
Informasi

  • Size 8.9 MB
  • Downloads 6 159
  • digawe 10-09-2006
  • Diowahi 10-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Inconnu

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa