Basa

Howard 500-105 FS2004

Informasi

Dianyari Maret 6, 2009: Tambahan versi freighter, maj Aircraft.cfg, manual pdf
pesawat lawas. model ayu lan thanks kanggo penulis.
Muni banget apik. Cockpit (2D lan 3D), kabin (Renungan paling apik), Ultra lengkap panel, model pesawat impeccable. Ultra Handy (nyoba tokoh!), The 500-105 kontrol karo driji lan mripat.
Test F2, F3, etc ..!
Sampeyan bakal nemokake iku ing Produsèn: Howard Aero, Inc .. Menehi ot cobi!

add-on iki nampa Award Flightsim Developers

Flightsim Developers Award
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa