Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

FIAT G.18V (V.01) FS2004

FIAT_G.18V_1
FIAT_G.18V_22
FIAT_G.18V_33
FIAT_G.18V_44
  • Katrangan file



    Klik kene kanggo FSX versi kompatibel
    The Fiat G.18 ana sing airliner Italia dikembangaké ing agêng 1930s.
    Kabar kanggo pembuangan saka model lawas sadurunge perang, prestasi gedhe karo kokpit virtual ayu (ora panel 2D) ngontrol kabeh saka VC. Kalebu 3 tekstur (ALIPre-Perang / NCALI / Regia Aeronautica). Prasaja lan lengkap penggalihipun dhumateng nyata.
  • Owah-owahan






    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 12.3 MB

  • Downloads 5 110

  • digawe 4 Mar 2009

  • dianyari 10 Aug 2012

  • Commons Perangkat sing aman external

  • VC 3D Virtual Cockpit

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Simulator Penerbangan Microsoft 2004

  • Panganggité:
  • Manuele Villa

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan