Bloch MB 152 Restauravia FS2004
Bloch_152_Restauravia_1
Bloch_152_Restauravia_22
Bloch_152_Restauravia_33
Bloch_152_Restauravia_44


  • kanggo FSX varian sing cocog klik kene

    fighter French Perang Donya II, model ayu karo kokpit virtual, swara adat lan kaping tekstur, sampurna kanggo pembuangan saka WWII. Kualitas.
    History:

    Prototipe saking Bloch MB.152, asalé saka Bloch MB.151, miber kanggo pisanan ing mburi 1938. monoplane Low-wing dibangun tanggung saka logam, sikep loro bedhil lan loro senjata mesin (utawa papat mesin bedhil)

    The MB.152 ana fighter Prancis digunakake sak kampanye saka 1940 Mei-Juni. Ngartekno outperformed dening Messerschmittt BF 109E, mungsuh utama, piranti iki diprodhuksi ing tingkat saka salinan 614, nomer padha dipunginaaken dening gencatan senjata Angkatan Udara. The MB.152 mijilaken akeh asale, kayata MB.155 lan MB.157, kang padha ora massa diprodhuksi.
    (Source: www.avionslegendaires.net)

    Engine Gnome & Rhone N14
    Dawa swiwi 10.54 m
    Length 9.10 m
    Height 3.96 m
    area Wing 17.32 m²
    bobot kosong 2 150 kg
    Bukaan kg 2 760

    Performance
    kacepetan Top 509 km / h
    Limit 11 050 m
    Rate menek 590 m / min
    Range 540 km



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan