Nord 3202 v1 FS2004
Nord_3202_v1_1
Nord_3202_v1_22
Nord_3202_v1_33
Nord_3202_v1_44


  • kanggo FSX varian sing cocog klik kene

    Nord 3202 ditampilake ing rong konfigurasi: konfigurasi "solo" kanthi siji pilot, konfigurasi "dual control" (DC), yaiku karo rong pilot ing papan kasebut. Model iki pilot saka kursi mburi. Versi inggris lengkap (karo auto-installer) bisa ditemokake ing: https://restauravia.com/page5.html


    History:


    The Nord 3202 yaiku pesawat monoplane single-engine, dimaksudaké kanggo instruction pilot. Dibangun dening Nord-Aviation (a manufacturor french), rancangan digawe pesawat pisanan ing 1957 april 17. Ing awal dilengkapi mesin 240 HP Potez 4D32 lan loro-glathi Ratier propeller, iki diowahi karo 260 HP turbocharged Potez 34B lan telung glathi Hartzell baling-baling. Sawijining bahan bakar lan lubrication sistem ngidini kanggo operate karo kabeh posisi. Sawetara aircrafts padha diowahi kanggo versi siji-lenggahan karo pindah landing Lighten kanggo procure Nord 3202 a aerobatics aptitude competitive.

    Utamané dirancang kanggo ketemu ALAT kabutuhan (french Army), Unit 102 Nord 3202 padha diprodhuksi.
    Diutus menyang sekolah aeronautical ALAT saka Sidi Bel Abbes (Afrika Lor), Le Luc en
    Provence banjur Dax (South ofFrance), Nord 3202 wis dilatih sak luwih saka 100000 jam pesawat akeh mahasiswa pilot, french lan luar negeri.

    ciri umum:

    span Wing: 9,50 m
    Length: 8,14 m
    Dhuwur: 2,84 m
    area Wing: 16,26 m²
    Airframe: metal lan kain diantrekake
    Wing profil: NACA 23017 suwe saya apik kanggo NACA 23012
    Flaps: flaps slotted
    Gear: ndandani karo penundaan hydropneumatic lan setir buntut
    aspek fineness: 5,5
    bobot P: 875 kg (versi kompas radio)
    bobot maksimum: kg 1220
    Motorization Potez: 4D34B 260 HP lan telung glathi propeller
    kacepetan maksimum: 350 km / h
    kacepetan Cruise: 190 km / h
    Ceiling: 3000 m
    Endurance 4h 30

    (Sumber: dokumentasi Inggris saka restauravia.com)

    model Gmax André Chancel karo kontribusi ofGilles Faulmeyer (engine lan propeller)
    panel 2D lan ukuran Jean-Michel Renaux
    Swara Jean-Michel Renaux
    dinamika Flight Jean-Pierre Bourgeois
    setelan lemah lan tes mabur Benoit Dubé
    Tekstur Jean-Michel Renaux (N ° 15 - 71 - 78) Gilles Faulmeyer (N ° 64)
    https://www.restauravia.com



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan