Basa

Boeing XB-15 Experimental Long-Range Bomber FS2004

Informasi

  • Size 8,27 MB
  • Downloads 2 780
  • digawe 17-12-2010
  • Diowahi 10-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: George Diemer
Boeing XB-15 tukang ngebom punika rancangan long-macem, digawé minangka XBRL-1. pesawat iki digunakake dening USAAC sadurunge kang diowahi dadi pesawat transport lan redesignated XC-105. Pesawat iki scrapped ing Panama ing 1945 sawise karir saka 8 taun.

A gedhe add-on!

Archives video

Informasi

  • Size 8,27 MB
  • Downloads 2 780
  • digawe 17-12-2010
  • Diowahi 10-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: George Diemer

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa