Boeing XB-15 Experimental Long-Range Bomber FS2004
Boeing_XB-15_Experimental_Long-Range_Bomber_FS2004_1
Boeing_XB-15_Experimental_Long-Range_Bomber_FS2004_22
Boeing_XB-15_Experimental_Long-Range_Bomber_FS2004_33
Boeing_XB-15_Experimental_Long-Range_Bomber_FS2004_44


  • Boeing XB-15 tukang ngebom punika rancangan long-macem, digawé minangka XBRL-1. pesawat iki digunakake dening USAAC sadurunge kang diowahi dadi pesawat transport lan redesignated XC-105. Pesawat iki scrapped ing Panama ing 1945 sawise karir saka 8 taun.

    A gedhe add-on!

    Archives video




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 8,27 MB
  • Downloads 4 476
  • digawe 17-12-2010
  • dianyari 10-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • George Diemer
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan