Basa

Curtiss C-46 Mashup Commando FS2004

Informasi

  • Size 32.55 MB
  • Downloads 5 945
  • digawe 27-12-2010
  • Diowahi 10-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Terry Jones, Libardo Guzman, Tom Gibson, Greg Pepper
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
paket lengkap kanggo apik iki add-on sing kalebu loro model, versi militèr lan versi sipil, kalebu limang tekstur, swara gedhe lan kokpit virtual

Maca dokumentasi lan Priksa.

Kanthi menet tombol L bakal njupuk geni mesin enggal, efek visual sing ora ala ing.

The Curtiss C-46 Commando ana sing kembar-engined transportasi pesawat Amérika digawé minangka papan kang dhuwur dhuwur komersial. Panjenenganipun tinimbang digunakake minangka pesawat transport militer nalika Perang Donya II, loro ing Amerika Serikat Army Air Angkatan dening Angkatan Laut Amerika lan Marine Corps US ing R5C sebutan. Entuk julukan pilot sawijining "The Whale" utawa "Curtiss Calamity", C-46 dadi peran padha sing saka sawijining, ing Douglas C-47 Skytrain, nanging diprodhuksi tanpa ukuran gedhe. Sawisé Perang Donya II, sawetara keluwihan C-46 padha sedhela digunakake ing peran sing asli pesawat penumpang, nanging kaluwihan C-47 didominasi pasar, cepet relegating ing kargo C-46 utamané ing misi. The C-46 isih aktif karo USAF ing peran secondary nganti 1968. Nanging, ing C-46 terus mabur misi kanggo ngrampungake tujuan cargo transportation atos lan sepi polar. Sawetara salinan sing isih mabur ing abad rong puluh-pisanan.
  • Panganggité: Terry Jones, Libardo Guzman, Tom Gibson, Greg Pepper
  • download
Informasi

  • Size 32.55 MB
  • Downloads 5 945
  • digawe 27-12-2010
  • Diowahi 10-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Terry Jones, Libardo Guzman, Tom Gibson, Greg Pepper
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa