Curtiss C-46 Mashup Commando FS2004
C-46_Mashup_Commando_FS2004_1
C-46_Mashup_Commando_FS2004_22
C-46_Mashup_Commando_FS2004_33
C-46_Mashup_Commando_FS2004_44


  • Paket lengkap kanggo apik iki add-on sing kalebu rong model, versi militer lan versi sipil, kalebu lima tekstur, swara gedhe lan kokpit virtual

    Maca dokumentasi lan Priksa.

    Kanthi menet tombol L bakal njupuk geni mesin enggal, efek visual sing ora ala ing.

    The Curtiss C-46 Commando ana sing kembar-engined transportasi pesawat Amérika digawé minangka papan kang dhuwur dhuwur komersial. Panjenenganipun tinimbang digunakake minangka pesawat transport militer nalika Perang Donya II, loro ing Amerika Serikat Army Air Angkatan dening Angkatan Laut Amerika lan Marine Corps US ing R5C sebutan. Entuk julukan pilot sawijining "The Whale" utawa "Curtiss Calamity", C-46 dadi peran padha sing saka sawijining, ing Douglas C-47 Skytrain, nanging diprodhuksi tanpa ukuran gedhe. Sawisé Perang Donya II, sawetara keluwihan C-46 padha sedhela digunakake ing peran sing asli pesawat penumpang, nanging kaluwihan C-47 didominasi pasar, cepet relegating ing kargo C-46 utamané ing misi. The C-46 isih aktif karo USAF ing peran secondary nganti 1968. Nanging, ing C-46 terus mabur misi kanggo ngrampungake tujuan cargo transportation atos lan sepi polar. Sawetara salinan sing isih mabur ing abad rong puluh-pisanan.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (10 Votes)
  • Size 32.55 MB
  • Downloads 7 960
  • digawe 27-12-2010
  • dianyari 10-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Terry Jones, Libardo Guzman, Tom Gibson, Greg mrico
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan