Basa

Fiat G.50 Freccia FS2004

Informasi

  • Size 25 MB
  • Downloads 3 594
  • digawe 22-08-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Jerry Beckwith Ignacio Alfredo mendhet Gabriel Mir
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Fiat G.50 Freccia punika bidang fighter saka Perang Donya II. Paling apik lan uga rampung. Kasedhiya karo loro repaints. Kalebu swara didandani kanggo liyane aliran realisme.

The Fiat G.50 Freccia ( "Arrow") ana pesawat tempur Italia Perang Donya II. First mibur in February 1937, ing G.50 ana Italia kang kawitan siji-jog, kabeh-logam monoplane karo kokpit terlampir lan retractable landing gear kanggo pindhah menyang produksi. Pilots seneng canopy kokpit ngusapake, kang ora gampang kanggo mbukak cepet lan interfered karo sesanti, mangkono kokpit mbukak disarujuki ing seri produksi mengko. Ing awal 1938, ing Freccias dadi ing Regia Aeronautica, lan karo lengen expedionary, ing Aviazione Legionaria, ing Spanyol, ngendi padha mbuktekaken dadi cepet lan, karo paling designs Italia, banget manoeuvrable. Nanging, iku wis gaman cupet (loro Breda-SAFAT mesin 12.7-mm bedhil). The Fiat G.50 iki uga digunakake ing nomer cilik dadi anggota Angkatan Udara Croatian lan 35 padha mibur kanggo Finland, ngendi padha dadi karo bédané. (Wikipedia)
  • Panganggité: Jerry Beckwith Ignacio Alfredo mendhet Gabriel Mir
  • download
Informasi

  • Size 25 MB
  • Downloads 3 594
  • digawe 22-08-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Jerry Beckwith Ignacio Alfredo mendhet Gabriel Mir
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa