Basa

D-Day Spitfire MkVIII TGR FS2004

Informasi

  • Size 5.7 MB
  • Downloads 13 443
  • digawe 06-05-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Julian Adams, Pete Haley, Murray Bremner
A kesenengan mabur karo pesawat iki. Engine muni Reproduksi iku sampurna!
The Spitfire mbokmenawa fighter paling dikenal saka Perang Donya II. Ing Air Force Royal, kang melu ing kabeh mungsuhan gedhe saka tentara Inggris. Sampun nyumbang kanggo kamenangan Allied.

The Supermarine Spitfire yaiku pesawat tempur siji-jog Inggris sing digunakake dening Angkatan Udara Royal lan akèh negara Allied liyane saindhenging Perang Donya II. The Spitfire terus kanggo digunakake minangka pejuang baris ngarep lan ing peran secondary menyang 1950s. Sampeyan iki diprodhuksi ing nomer luwih saka pesawat British liyane lan ana mung fighter British in produksi dadi saindhenging perang.

The Spitfire iki dirancang minangka short-macem, pesawat interceptor dhuwur-kinerja dening RJ Mitchell, pangareping desainer ing Supermarine Aviation Works (kang dilakokno minangka perusahaan Vickers-Armstrong saka 1928). Mitchell terus kanggo nyaring desain nganti séda saka kanker ing 1937, whereupon kancané Joseph Smith dadi pangareping desainer. Where kacepetan iki katon minangka penting kanggo mbeta metu misi pertahanan ngarep marang awang-awang mungsuh, [6] lancip salib-bagean wing elips ing Spitfire kang diijini kacepetan ndhuwur luwih saka sawetara pejuang kontemporer, kalebu Hawker Hurricane.

Sajrone Perang Britain (Juli-Oktober 1940), ing Spitfire iki wikan dening masyarakat minangka pejuang RAF, sanadyan akeh Hawker Hurricane Bahu babagan luwih saka beban marang Luftwaffe. Unit Spitfire wis tingkat attrition ngisor lan aspek kamenangan-kanggo-mundhut luwih dhuwur tinimbang sing Hurricanes mabur.

Sawisé Peperangan Britain, ing Spitfire dadi penyangga RAF Fighter Command, lan ndeleng aksi ing Eropah, Tengah, Pasifik lan bioskop Asia Kidul-Wétan. Akeh tresna dening pilot, ing Spitfire dadi sapérangan peran, kalebu interceptor, foto-pengintaian, fighter-tukang ngebom, fighter adhedhasar carrier-, lan trainer. Dibangun ing akeh Varian, nggunakake sawetara konfigurasi wing. Senajan airframe asli iki dirancang kanggo bakal powered by Rolls-Royce Merlin engine prodhuksi 1,030 hp (768 kW), iku cukup bisa nglarasake nggunakake Merlin saya kuat lan mengko mesin Rolls-Royce Griffon ngasilaken nganti 2,035 hp (1,520 kW). Source Wikipedia.
  • Panganggité: Julian Adams, Pete Haley, Murray Bremner
  • download
Informasi

  • Size 5.7 MB
  • Downloads 13 443
  • digawe 06-05-2006
  • Diowahi 27-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Julian Adams, Pete Haley, Murray Bremner

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa